Lijstjes

De 10 van woensdag

Dat ik heel veel behoefte heb aan de herfstvakantie heb ik maandag al betoogd, dat ik mijn behoefte kanaliseer door alvast een lijstje te maken van de dingen die ik in de herfstvakantie wil doen zal vermoedelijk niemand verbazen, en dat dit het moment om dat lijstje met jullie te delen spreekt voor zich. Het is tenslotte woensdag, mensen. Mijn herfstvakantie teruggebracht tot 10 items.

  1. Een dagje met A naar een stad met een Bijenkorf om te winkelen. Ik geloof dat vooral zij dingen nodig heeft, maar ik kan ook altijd een behoefte verzinnen. Zeker in het kader van ‘taking one for the team’.
  2. Een massage bij Spring Wellness, zodat mijn vermoeide lijf kan herstellen van de halve marathon.
  3. De mappen op mijn bureau opruimen. Bij de vorige keer dat ik het bureau heb opgeruimd heb ik alles in mappen gedaan, maar die moeten nog een keer gesorteerd worden. Ik vermoed dat dat volgende week wel een keer zou moeten lukken.
  4. 2 keer krachttrainen en 1 keer een klein beetje hardlopen. Zodat mijn herstelde lijf weer vermoeid kan raken.
  5. Veel lezen. Ik loop erg achter op mijn reading challenge, en het zou jammer zijn als 2016 het eerste jaar in tijden is dat ik mijn target van 52 boeken niet haal.
  6. Een nachtje met M in een mooie B&B in Nunspeet slapen. En er is een sauna op de kamer, dus die wil ik zeker ook gebruiken.
  7. De paddenstoelenworkshop bij Las Palmas met M en F&A. Lekker eten maken, met fijne vrienden. Kan het mooier?
  8. Naar de bioscoop. Dat kan je niet vaak genoeg doen. Er is ook van alles te zien in de bios, dus ik ga zeker. En in het ergste geval ga ik nog een keer naar Captain Fantastic, want die heb ik maandag gezien en die vond ik zo mooi.
  9. Een pedicure. Mijn voeten hebben het zwaar te verduren gehad de laatste tijd. Lijkt me best lekker om daar wat aan te laten doen. Met excuses bij voorbaat aan de arme mevrouw die met die lelijke voeten van mij aan de slag moet.
  10. Mijn pyjama-la opruimen. Dit is een klusje van 10 minuten, maar ik kan mezelf er maar niet toe zetten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.