Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vrijdag kocht ik bij slager Van der Vooren op de Douzastraat een mooi stuk rundvlees, maar ik moest ook nog lunchen, dus de aanschaf van een onsje Black Angus rosbief leek me wel een mooi plan, en dat was het ook – ik heb bijna het hele pakje opgegeten. Als ik weer in de buurt ben, ga ik het gelijk weer kopen.

Horen: ik was totaal vergeten dat ik, als ik een reservekopie van mijn vorige iPhone op mijn nieuwe gezet had, nog lang niet alle instellingen overgezet zou hebben (serieus, waarom heet die een kopie als het geen kopie is maar een benadering?), dus toen ik gisteren helemaal klaar stond voor de laatste lange duurloop bleek mijn telefoon geen contact te kunnen maken met mijn bluetooth-koptelefoon, dus ik heb 1.50 gerend met een stille koptelefoon op mijn harsens.

Ruiken: bij Rituals hebben ze een nieuwe wintercollectie, the Ritual of Light (“It’s your light that lights the world” – bedankt, Rituals), waarvan ik nu de douchegel, het parfum en de thee bezit. En die ruiken allemaal zalig.

Zien: donderdag met K (hoogzwanger) Bridget Jones’s Baby en vanmiddag met F (hoogmoe, want hij deed even een tukje) Florence Foster Jenkins. Allebei zeer vermakelijk, maar de laatste was wel heel veel beter dan de eerste. Wat ik fascinerend vind is dat Hugh Grant in beide films als (potentiële) partner van de hoofdpersoon is gecast – Renée Zellweger en Meryl Streep ontlopen elkaar volgens mij nog wel een beetje in leeftijd…

Voelen: ik ben strontzenuwachtig voor de halve marathon. Nog maar een week. Ik ga een week lang supergezond leven en proberen niet nog meer stressaankopen te doen. We zullen zien of het lukt.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.