Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: toen M en ik gisteren met een bescheiden vertraging aankwamen in ons vakantiehuisje hebben we heerlijke erwtensoep gegeten, liefdevol opgewarmd door A (de verloofde van B). En vandaag hebben we oliebollen. Gelukkig nieuwjaar, mensen!

Horen: ik luister nog steeds de grootste hits van George Michael. Duurt nog wel even, denk ik.

Ruiken: vandaag heb ik zowel lekker frisse berglucht als iets minder lekker frisse oliebollenfrituurlucht geroken. Morgen en de rest van de week zal het toch vooral de berglucht zijn die ik ruik. Van de week heb ik een luchtje geprobeerd, Yerbamate van Lorenzo Villaresi, want ik wil graag een parfum dat groen ruikt, maar dat zal een andere worden dan deze. Niet vies hoor, maar gewoon niet heel erg lekker.

Zien: ik ben vrijdagmiddag nog even naar La La Land gegaan, met Emma Stone en Ryan Gosling. Ik vind musicals meestal best eng – de gedachte dat iemand ineens kan gaan zingen vervult me niet bepaald met enthousiasme – maar dit was wel een fijne film.

Voelen: ik heb heel veel zin in deze vakantie. Het heeft alle ingrediënten voor een goede week, dus ik kan me niet voorstellen dat het geen succes wordt. En als we terug zijn, ga ik weer eens aan de slag met een nieuw leven: gezond eten, sporten, yoga, voor mezelf zorgen. Maar eerst even chillen met mijn matties.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.