D66,  Huis,  Rommel

Na de verkiezingen

De verkiezingsuitslag in Leiden: 12 zetels voor D66, een geweldig resultaat waar we allemaal heel trots op zijn. We hadden niet verwacht dat er nog zoveel groei mogelijk was. Van 10 naar 12 van de 39 zetels – Leiden is echt een D66-stad! Ik had 310 stemmen, wat ontzettend veel is (ik was in dat opzicht nummer 6 van D66), maar niet genoeg voor een voorkeurszetel. Het komt waarschijnlijk ook voor mij wel goed, want als onze lijsttrekker wethouder wordt (en daar is goede hoop op), schuif ik door. Vooralsnog word ik op 10 april geïnstalleerd als duo-raadslid. Ik ben heel tevreden en dankbaar voor al die mensen die op mij gestemd hebben.

En dan kan een mens over tot de orde van de dag. Woensdag heb ik een lijstje gemaakt van dingen die ik ging doen na de verkiezingen. Tot mijn grote trots kan ik vertellen dat ik nummer 3, het opruimen van de walk-in closet gestyled door Osama Bin Laden, heb voltooid. Hierbij twee foto’s van voor en na de behandeling.

20140321-120835.jpg20140321-120858.jpg

Je kan je afvragen waarom een mens zou willen coquetteren met haar eigen slordigheid, maar wat zal ik zeggen? Zo ben ik.

Ik heb van de weeromstuit ook mijn werktafel opgeruimd:

20140321-120908.jpgEn ja, ik heb ook het plantje water gegeven!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.