Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: deze week heb ik veel buiten de deur gegeten: dinsdag Chinees bij het politiek café van D66, woensdag had ik in mijn lunchbox broccoli en gemarineerde zalm mee naar de pre-uitslagenavond (er werd pizza geserveerd, en dat is nogal lastig in het voedselzandlopersysteem) en donderdag fish ’n salad (in plaats van chips) bij Van der Werff. Er zijn weken dat je heel graag een keer gewoon rustig thuis zou willen eten…

Horen: nog steeds Elbow on repeat, nog steeds prachtig. En het geschreeuw van N en E, toen de verkiezingsuitslag bekend werd. Dat blijft me nog wel even bij.

Ruiken: the sweet smell of success. En tot mijn schande ook een beetje the sour smell of vomit, van de kater naar aanleiding van de overwinning. De bruisbal die ik op een onverwachte avond voor mezelf inzette rook dan wel weer heel lekker.

Zien: ter afwisseling van de politiek waarmee ik me deze week omringd zie ben ik Netflix eens ingedoken. Gewoon lekker als ontspanning een leuke serie kijken. Het is House of Cards geworden – helemaal niet politiek ofzo…

Voelen: ik heb allerlei lichamelijke ongein deze week: die kater dus, en ik heb een onduidelijke wond en een blauwe plek op mijn been. Geen idee hoe ik eraan gekomen ben, maar het doet pijn. Desondanks ben ik natuurlijk ook heel erg blij.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.