Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb veel lekkere dingen gegeten deze week. Ik maakte voor mijzelf gegrilde asperges met halloumi en 3 soorten humus, en ik heb vrijdagmiddag met B doorgebracht bij Mangiare in Rotterdam, waar ik allerlei heerlijke antipasti kreeg. Gisteravond heb ik met M het 3-jarig bestaan van spooons at home gevierd, bij Woods in Leiden. Ze hadden weer een nieuw concept, waarbij je kleine gerechtjes kiest uit een enorme waslijst. Het absolute hoogtepunt was de Croque Madame, met pata negra, eidooier, eendenlever en spek. Dat mag nooit meer van de kaart.

Horen: de nieuwe CD van Elbow. Prachtig. Als ik een nieuwe CD heb, draai ik hem ongeveer 200 keer achter elkaar, en dat is echt een genoegen.

Ruiken: het ruikt een beetje naar lente. Gelukkig maar, want ik ben veel buiten.

Zien: drieluiken en Dou – ik was in de Lakenhal voor een rondleiding met expats en toen hebben we de nieuwe Gerrit Dou-tentoonstelling en de vaste opstelling bekeken. De Lakenhal is toch echt wel een heel mooi museum. Ik heb donderdag ook nog in het RMO de hele avond tegenover de Taffeh-tempel gezeten, omdat ik deelnam aan de ‘Ken uw Klassieken’-pubquiz (ook wel bekend als de Nerd Olympics).

Voelen: ik ben moe. Heel moe. Nog drie dagen campagne voeren en dan is het hoe dan ook klaar. Of althans bijna, dan hebben we donderdag de uitslagenborrel bij de gemeente en vrijdagavond het D66-verkiezingsfeest. Maar dan is het klaar.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.