Awesome-lijst,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Er zijn een boel dingen die ik graag wil doen, en meestal doe ik die dan ook zodra ik daar de kans toe krijg. Sommige dingen zijn zo geweldig dat ik ze niet direct kan uitvoeren, want tussen droom en daad staan tijd en financiële overwegingen in de weg, en praktische bezwaren. Maar dan kan ik ze wel even in een lijstje opslaan, zodat ik nu de 10 dingen kan presenteren die ik echt zo intens awesome vind dat ik ze wel ooit een keer wil doen.

  1. Workshop worst maken bij Wild Vleesch
  2. Slapen in het Kruisherenhotel in Maastricht
  3. Een oestour
  4. Een dagje voor de pinguïns zorgen in Blijdorp (ik kan hier nu geen linkje naar vinden, ik hoop dat het niet is afgeschaft inmiddels)
  5. Een roman schrijven
  6. Een dag mee lopen met de Food Fighters (wat mij betreft de absolute koningen op de Big Green Egg)
  7. Naar een concert van Elbow. Ik heb alle andere helden live gezien, maar Elbow nog niet. Dat ervaar ik als een gemis.
  8. 2 mensen die ik lief vind in de echt verbinden. Bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand was vroeger mijn droombaan, en ik vermoed dat ik dat niet meer ga bereiken. Maar er moet toch wel 1 stel zijn dat het leuk zou vinden om op de belangrijkste dag van hun leven door mij toegesproken te worden?
  9. Een hele stoere presentatie geven. 10 minuten stand-up comedy of bij iets TED-achtigs, dat maakt me niet uit.
  10. Naar een gin festival. Iets als deze, of een van deze.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.