Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: verse kapucijners, gekocht op Rotterdamse oogst, de chili-worst van Brandt & Levie, boerenkaas met fenegriek, 3 soorten worst van Wild Vleesch, kipkluifjes tijdens het voetbal kijken. Allemaal lekkere dingen, en allemaal gewoon lekker thuis.

Horen: maandag keken M en ik naar de uitzending van de hoogtepunten van Pinkpop, en ik heb dat de rest van de week herbeleefd op Spotify. Prima muziek natuurlijk, al mis ik Eric Corton erbij.

Ruiken: ik spoot in de stad for old times’ sake weer eens Sun van Jil Sander op. Ruikt inderdaad als vroeger. Maar zo ben ik niet meer. Ik heb geloof ik nu ongeveer 20 andere luchtjes, wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik niet open sta voor suggesties of mogelijkheden van een mooi nieuw zomergeurtje. Dat niet naar bloemen of komkommers ruikt natuurlijk.

Zien: het WK is begonnen. Ik weet dat het WK hockey al een tijdje bezig is, maar daar heb ik niks mee. Het WK voetbal daarentegen is voor mij een ideale manier om mijn inner hooligan de vrije teugel te geven, en bovendien vind ik voetbalpoules superleuk. Ook al sta ik op het moment onderaan.

Voelen: er moet veel gebeuren in deze periode: de jaarstukken van de gemeente zijn verschenen, en ik schijn daar interessante vragen over te moeten stellen, er is een toets die ik moet maken voor de yoga-opleiding over filosofie, en de examenuitslagen kwamen deze week binnen op school. Maar alles wordt verzacht door het feit dat er 2 leuke kittens door mijn kamer heen en weer rennen. Alles.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.