Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb weer een currybuffet gecaterd deze week, dus ik heb ook weer een boel curry gegeten. En in de bios heb ik een megacolafles gegeten, prachtig.

Horen: die superirritante KLOTERECLAME van Hyundai, met die commentator die ‘GOAL’ schreeuwt. Ik zal hierdoor nooit zo’n auto kopen, en als ik die man ooit tegen kom, krijgt hij van mij een hoek. En dan schreeuw ik ‘GOAL!’

Ruiken: collega M had allemaal luchtjes voor me meegenomen, om me te helpen bij mijn zoektocht naar het Ultieme Zomerluchtje 2014 (inderdaad, hoofdletters). Dat was heel attent, en ik heb er ook lekker aan geroken, maar Het Luchtje voor mij zit er helaas niet bij. Ik ruik nog even verder.

Zien: ik ben met B naar X-Men Days Of Future Past (inderdaad, ook hoofdletters) gegaan. Die stond nog in een van mijn woensdaglijstjes, en hij voldeed volledig aan de verwachtingen. Prachtig, spectaculair, spannend. En dat de blote billen van Hugh Jackman zich in 3D aan mij voordeden vond ik ook helemaal niet erg.

Voelen: ik heb pijn aan mijn rug. En aan mijn been. En ik ben moe. Kortom: tijd voor vakantie. Ik moet, sorry, mag, geloof ik nog 4 weken.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.