Bloggen,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Omdat in de statistieken van deze blog duiken een van mijn grootste hobby’s is (ik wil gewoon heel graag weten hoeveel mensen elke dag kijken en waar ze vandaan komen), zie ik ook wat de zoektermen zijn die sommige mensen invoeren en om vervolgens op flauwekulletjes.nl uit te komen. Vaak is het gewoon ‘flauwekulletjes’, maar er zit ook weleens iets heel bijzonders bij. Hieronder de 10 zoektermen die mij de wenkbrauwen deden optrekken of fronsen – mocht u iets dergelijks hebben ingetikt en hier zijn uitgekomen: ik begrijp uw teleurstelling, maar kijk gerust even rond op mijn blog. Misschien levert het nog wat op.

  1. ‘jong enorme tieten verhaal’ – het zou kunnen dat deze zoeker gewoon op zoek was naar het verhaal dat ik bij Echt Gebeurd heb gehouden, maar misschien circuleert er meer van dit soort teksten.
  2. ‘hele grote dikke tieten’ – iets zegt mij dat hier gewoon behoefte was aan een beetje beeldmateriaal, en niet aan keihard proza met vooral heel veel woorden. Sorry. Ik begrijp uw teleurstelling.
  3. ‘plaatjes over murw voelen’ – als je je murw voelt en je zoekt daar een plaatje van, zou ik u Pinterest aanbevelen, ‘depression’ als zoekopdracht levert van alles op. En ja, dat heb ik weleens gedaan. Je murw voelen is heel vervelend, sterkte.
  4. ‘jonge kerels in public restroom’ – dit is niet de goede blog voor jou. Denk ik.
  5. ‘shetland eilanden wat eten ze daar’ – ik denk vis. En lam. Ik denk ook pizza. Ik hoop geen pony’s.
  6. ‘goede rede in stellendam is daar het weekend feest’ – vast wel. Maar als je het voor elkaar krijgt om in ‘Goedereede’ 2 schrijffouten te maken, heb je misschien wel genoeg gefeest. Even een avondje thuis met een bord broccoli zou raadzaam zijn.
  7. ‘aftekenkaart vakantie’ – waarom zou je dat Googlen? Een aftekenkaart is toch gewoon een gegeven? Daar hoef je niks over op te zoeken. Invullen, koffer pakken, wegwezen, klaar.
  8. ‘sara kroos tiet’ – als je op zoek bent naar een plaatje van 1 tiet van Sara Kroos, ben je hier inderdaad verkeerd. Deze blog heeft een extreem lage nipple count. Excuses daarvoor.
  9. ‘wanneer beginnen borsten te groeien met breastfast’ – niet. Vergeet het maar. Ik weet niet eens wat breastfast is, maar ik kan je nu al zeggen dat het niet werkt. Borsten groeien door hormonen of siliconen en verder helpt er niks. Sorry.
  10. ‘lekkere fap houdingen’ – ik denk niet dat ik je kan helpen. Ik heb de indruk dat zitten en liggen het bij de meeste heren wel goed doen, maar ik kan me vergissen. Maar je weet toch zelf wat lekker is?