Film,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Ik maak graag verlanglijstjes. Van dingen die ik wil hebben, maar ook van dingen die ik wil doen en zien. Dit zijn de 10 films die ik binnenkort graag wil bezoeken.

  1. If I Stay – ik heb het boek gelezen. En het vervolg. Ik neem zakdoekjes mee.
  2. The Maze Runner – weer een film over tieners die in levensbedreigende situaties in een dystopische maatschappij terechtkomen. Altijd leuk.
  3. Horns – de trailer leek me wel wat, dus ik heb het boek gedownload. En het eerste boek van schijver dezes, maar dat vond ik oprecht upsetting. Dus nu weet ik het niet meer. Maar aan de andere kant: Harry Potter met horens, dat wil ik niet missen.
  4. Of ik ga gewoon naar What If: daar zit Radcliffe ook in, en die is een stuk minder freaky. Al lijkt deze me iets meer een dvd-film. Volgens mij is dit de Four Weddings And A Funeral van 2014.
  5. The Imitiation Game – Nazi’s, codes, Cumberbatch. Ik ben erbij.
  6. Gone Girl – lijkt me spannend. Volgens mijn eigen idiote regels moet ik eerst het boek lezen, maar zelfs daarna lijkt het me spannend.
  7. This Is Where I Leave You – dit was echt een geweldig boek. Ik heb ontzettend veel zin in de film, zeker met deze cast.
  8. The One I Love – al is het alleen al vanwege Elizabeth Moss en mijn Mad Men-obsessie.
  9. A Long Way Down – een Nick Hornby-verfilming. Mooi boek, goeie cast, en waarschijnlijk de vrolijkst mogelijke film over een zelfmoordclubje.
  10. Serena – in het licht van het feit dat American Hustle een van mijn lievelingsfilms aller tijden is en zowel Jennifer Lawrence als Bradley Cooper in Serena zitten, lijkt me dit wel wat. Ik snap geen moer van de trailer, dus dat is reden te meer om de film te gaan zien.