Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vanmiddag ben ik met N naar de kerstmarkt gegaan. Het plan was om morgen te gaan en dan gezellig kerstcadeaus uit te wisselen, maar vandaag was de laatste dag dat er kerstmarkt was (want natuurlijk, waarom zou je in de kerstvakantie, als iedereen kan, een kerstmarkt hebben?), dus we moesten met spoed. In echt traditionele stijl was er vooral heel veel te eten op de kerstmarkt: in mijn geval een hamburger en een hotdog met zuurkool. En ik dronk Dutch Coffee (koud en omslachtig te bereiden) en glühwein. Ik heb ook al 2 van de 3 kerstdrankjes van Starbucks getest trouwens. Veel te zoet, maar wel lekker.

Horen: nog steeds veel kerstliedjes. Ik klaag nog steeds niet.

Ruiken: bij een winkel waar ik was voor een cadeau voor M rook ik French Leather, een nieuwe geur van Memo. Ik vond het eerst niet lekker, maar later wel. Het ruikt naar een volwassen versie van het luchtje van Oilily. Ik heb een monstertje meegekregen, maar ik zal pas in 2016 naar de full-size kunnen gaan, want in 2015 mag ik geen cosmetica van mezelf kopen. Maar daar horen jullie nog wel meer van.

Zien: ik ben als een bezetene naar seizoen 3 van Suits aan het kijken, want ik wil het afhebben voordat ik op vakantie ga. Leuk en spannend. Nog 4 afleveringen te gaan. En ik wil ook zo snel mogelijk een boek dat me al 3 maanden niet kan boeien uitlezen, zodat ik aan het laatste boek van het jaar kan beginnen. Ik weet al welk boek het wordt, maar eerst dus dat rotboek. Hmm.

Voelen: woensdag heb ik mezelf op een luxe gintonix getrakteerd omdat het vakantie was. Donderdag moest ik nog even een boel boodschappen doen en naar een raadsvergadering, en vrijdag gaf ik een yogales en caterde ik een borrel, maar de vakantie is nu echt begonnen – gisteren hoefde ik alleen maar een beetje door de stad te lopen en vandaag heb ik nog minder gegaan. Heerlijk. Nu nog even mentaal ontspannen en ik ben er.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.