Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik ben weer aan de lijn, maar dan nieuwe stijl (waarover ongetwijfeld binnenkort veel meer), dus ik eet wel, maar vooral goeie dingen en dan niet te veel. Deze week ben ik de dag begonnen met soya-yoghurt met dadels, lijnzaad en chia-zaad. En zo verander ik langzaam in een hipster.

Horen: M heeft van mijn vader de nieuwe CD van Tom Petty gekregen als Kerstcadeau, en die hebben we gisteren gedraaid. Klinkt als een CD van Tom Petty, maar daar kies je voor tenslotte.

Ruiken: de zaterdagklus van deze week was het uitmesten van de koelkast, en dan kom je nogal wat interessante luchten tegen. Aan de andere kant, hij is nu brandschoon en er zit niets meer in dat ook maar een seconde over datum is. Dus ik noem het een dikke vette win.

Zien: Vrijdag gingen M, B en ik naar Katinka Polderman in de Kleine Komedie in Amsterdam. Leuke vrouw, goeie liedjes, grappige show, en de poppenkast waarin ze ‘De rijdende rechter – de musical’ opvoerde was natuurlijk schitterend.

Voelen: het was een wisselende week. Ik heb een paar heel leuke gesprekken gehad, waardoor ik me blij voelde, maar ook een heel moeilijke. En daar moet ik even van herstellen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.