Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren op het huiswarmingsfeestje van B heb ik iets teveel gintonix gedronken, en die zingen vandaag allemaal na in mijn hoofd. Hij had ook kleine zakjes chips, en daar krijg ik een blij kinderfeestjesgevoel van – gevolg is dat ik maar liefst 2 eenheden cheese-onionchips heb gegeten. Maar dat zijn ook de lekkerste chips ter wereld, dus dat mag.

Horen: heel veel Damien Rice deze week. Past bij mijn stemming. En het is gewoon heel erg mooi.

Ruiken: ik heb vandaag de yoga-opleiding geskipt omdat ik me echt beroerd voelde, dus toen had ik tijd om in het kader van het cosmeticaproject een deel van mijn enorme verzameling bruisballen op te ruimen. Dan komen er nogal wat geuren voorbij, kan ik nu met een nog grotere hoofdpijn dan ik al had zeggen.

Zien: donderdag ben ik naar The Imitation Game geweest. Ik vond het een heel erg mooie film, die ik iedereen kan aanraden. Zelfs als je geen Cineville-pas hebt en gewoon een kaartje moet kopen. Echt waar.

Voelen: ik blijf ontzettend moe. En ik weet dat ik daar iets aan zou kunnen doen door gewoon wat slaap in te halen, maar de achterstand is enorm. Als ik de vergelijking met een bankrekening mag trekken: ik sta nu zo rood dat ik een lening nodig heb om het weer aan te zuiveren, maar een slaaplening bestaat niet. Dus ik blijf me voortslepen. Het helpt ook niet dat ik het de hele tijd ontzettend koud heb.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.