Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: twee dagen achter elkaar soep voor de lunch is altijd goed, want soep maakt alles beter. Na anderhalf jaar yoga-opleiding hebben we eindelijk door dat het handig is om bij het fijne café te reserveren, zodat we inderdaad soep kunnen scoren. Gisteren Mexicaanse bonensoep, vandaag pompoen-curry. Zalig.

Horen: ik heb, natuurlijk vlak nadat ze uit elkaar zijn gegaan en dus niet meer zullen optreden, The Civil Wars ontdekt. Hun ‘Live at Eddie’s Attic’ begint met dat de mannelijke War zegt “If you’re not sad, you’re going to be”, en hoewel ik niet sad ben, wekt hun muziek een aangenaam melancholiek gevoel bij me op.

Ruiken: in het kander van het Grote Cosmeticaproject ben ik thans allerlei monstertjes dagcrème aan het gebruiken. De afgelopen twee dagen zijn het spullen van Clinique, en die ruiken heel anders dan dat ik gewend ben. Mijn bovenlip ruiken is nog nooit zo opvallend geweest.

Zien: ik ben intensief naar ‘Once upon a time’ aan het kijken op Netflix. En dat terwijl ik deze week de dvd’s van seizoen 4 van Game of Thrones binnen heb gekregen, dus ik zou dat natuurlijk moeten kijken. Maar dat komt dus nog wel.

Voelen: na twee dagen yoga-opleiding zijn mijn benen supermoe. En ik heb spierpijn aan mijn kont. Veel spierpijn. Maar ik heb dan ook veel kont.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.