Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren bij het cateren van een heel groot diner, waarover binnenkort meer, heb ik van alles geproefd. Maar ik heb daarvoor ook intens genoten van de koffie-éclair die J voor me heeft gekocht, en van de Cola Life die ik gratis op Den Haag CS kreeg.

Horen: een mooi gesprek op straat tussen een vader en zijn dochtertje. ‘Pappa, mag ik oversteken?’ ‘Ja, maar dan moet je het wel goed doen.’ ‘Waar is het leprapad?’ ‘Ik denk dat je het zebrapad bedoelt.’

Ruiken: de geur van lente. Heerlijk.

Zien: ik heb seizoen 3 van House of Cards uitgekeken. Bizar, hoe ik voor bijna helemaal niemand in die hele serie ook maar enige sympathie kan voelen en toch gebiologeerd blijf kijken. Misschien wel juist daarom, ik weet het niet.

Voelen: ik ben moe, maar dat ben ik altijd. Maar ik kan heel erg genieten van een beetje zon op mijn gezicht, dus dat scheelt.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.