Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb bij The Cold Pressed Juicery in Amsterdam allerlei groentesappen gekocht, en daarmee een aantal maaltijden vervangen. Dat bevalt vooralsnog best goed, dus ik ga het project voortzetten. Wat iets minder beviel was het E3Live-shotje, want dat was zo vies dat het wel gezond moet zijn: alsof je over de bodem van de zee likt.

Horen: vrijdag bezocht ik met B in het kader van het Rhythm, Groove & Bass Festival in Leiden een concert van Raul Midón in de Gebr. de Nobel. Ik geloof dat het, als de muziek van Midón je genre is, een mooi concert was, maar het is niet mijn genre, dus ik vond het een beetje tegenvallen.

Ruiken: niets bijzonders eigenlijk. Ik draag de gebruikelijke luchtjes en gebruik mijn standaard douche- en badspullen. Beetje saai, maar de dingen behoren niet voor niets tot de vaste set, denk ik dan.

Zien: vanmiddag ben ik met de eerste shift ouders van de oudercursus naar de Carthago-tentoonstelling in het RMO geweest (in de meivakantie gaat de tweede shift), en we hadden gelijk de jackpot, want er was ook Podium Pitch, dus ik heb nog even wat cultuurpresentaties meegepikt. Rijke cultuurstad, Leiden!

Voelen: vrijdag ben ik in Amsterdam gestrand, vanwege de stroomstoring, waarbij het ongemak in eerste instantie leek te gaan om het midden van een yoga-les, maar uiteindelijk bleek het probleem groter, want ik kon geen kant op en ik kon ook niet naar huis. Het enorme gevoel van frustratie werd gelukkig teniet gedaan door het enorme gevoel van dankbaarheid toen B me in zijn rechtse hobby (een Subaru Legacy) op kwam halen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.