Lijstjes,  Vakantie

De 10 van woensdag

Op het moment dat deze post gepubliceerd wordt, ben ik nog in Rome, maar zodra ik terug ben, begint de mei-vakantie, en dit jaar heeft het de schoolleiding zowaar behaagd ons twee weken vrij te geven. Het lijkt me dat ik in 2 weken best 10 dingen kan doen, dus hier mijn lijstje van wat ik in de meivakantie absoluut wel wil doen.

  1. Een massage bij Spring Wellness. Gewoon weer een deep tissue van een uur, want dat is gewoon het mooiste wat er is.
  2. De diepvries uitmesten. Dat wordt barbecuen met mystery meat, want ik vergeet altijd te labelen.
  3. Een dagje naar Maastricht, voor quality time met de familie en om een nieuwe tanteselfie te maken met Louis.
  4. Naar 2 films. Want ik heb die Cinevillepas niet voor niets.
  5. Laden kopen bij Ikea en mijn gehele klerenkast KonMari-style verbouwen. En nog meer kleren weg doen.
  6. De kleding die ik via Te Lui Voor Marktplaats aan mensen heb toegezegd daadwerkelijk bij die mensen krijgen en de rest gewoon wegdoen. Leuk project, Te Lui Voor Marktplaats, en ik hou de site ook nog even aan, maar ik ben ook te lui om kleren op te sturen, blijkt nu. Of te druk.
  7. Schrijven aan de recepten voor de app. Het allerliefst zou ik dat kloteding afmaken, maar ik weet niet of ik dat voor elkaar ga krijgen. Een end opschieten zou ook mooi zijn.
  8. Naar Micha Wertheim in de Leidse Schouwburg en naar Nick Cave in het World Forum Theatre. In beide activiteiten heb ik heel veel zin.
  9. Ik ben uitgenodigd voor een verjaardagsfeest van iemand die op dat feest ook een kraam van Karel’s Biofriet heeft besteld. Dus ik denk dat ik wel een kroket ga eten.
  10. Beginnen met sporten. Mijn Personal Body Plan begint op 4 mei, dus ik ga me daar de eerste 2 weken intensief in storten, om zo gewoontes voor de rest van de tijd te genereren.