Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Ik ben in Rome, dus deze zindag is op voorraad geschreven – vandaar de speculatieve toon.

Proeven: ik ben in Rome, dus ik proef van alles. Vooral vlees en groente, want ik eet dus geen pizza en pasta, maar ook dat is heel lekker. En ik heb eten bij me: havermout, sojamelk, repen die ik op het yoga-festival heb gekocht en groentesap. Mij maak je niks.

Horen: vermoedelijk 20 keer per dag de vraag of ik weet waar de wc is. Nee, mensen, ik ben niet op de hoogte van alle toiletten in Rome, en dat zou ik overigens graag zo houden.

Ruiken: speciaal voor de Rome-reis heb ik een nieuwe Rituals deo en douchegel, dus ik ruik naar witte lotus en Yi Yi Ren (wat dat ook zijn moge). Kan haast niet anders dan geweldig zijn, of niet?

Zien: een hele hoop stenen, een boel Italianen, pubers in de zon, waarschijnlijk nog wat iets te korte broekjes, verse blaren, pubers ’s nachts op de gang, collega’s. Standard visuals dus.

Voelen: ik hoop dat ik me ontspannen en vrolijk voel, maar ik vermoed dat ondanks het slaapgebrek nog een beetje kunnen lachen het best haalbare is. Maar wie weet. Ontspannen en vrolijk is het streven.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.