Lijstjes

De 10 van woensdag

Soms heb ik blogdruk. Als ik heel veel aan mijn hoofd heb, komt het voor dat ik werkelijk geen idee heb wat ik zou kunnen schrijven, maar ja, ik heb me nu eenmaal ooit voorgenomen om elke woensdag een lijstje te maken, en als ik geen idee heb waar ik een lijstje van zou kunnen maken, levert dat stress op. Zou niet hoeven natuurlijk, want mijn blog, mijn regels, dus die kan ik aanpassen, maar toch. Vandaag kan ik van geen dingen een lijstje van 10 maken, behalve van dingen waar ik eventueel ooit een lijstje van zou kunnen maken. Lekker meta dus.

  1. Dingen die ik om de een of andere reden niet koop, ook al wil ik ze. Een tas van Susan Bijl bijvoorbeeld.
  2. Dingen die ik constant koop, ook al heb ik ze niet nodig. Zwarte panty’s bijvoorbeeld.
  3. Steden die ik wil bezoeken. Kopenhagen bijvoorbeeld.
  4. Dingen waar ik om moet lachen. Buitensporig grote versies van normale dingen bijvoorbeeld.
  5. Dingen die stinken. Red Bull bijvoorbeeld.
  6. Dingen die ik op korte termijn heel nodig moet gaan doen. Mijn huis opruimen bijvoorbeeld.
  7. Boeken die ik wil lezen. Life After Life van Kate Atkinson bijvoorbeeld.
  8. Boeken die ik volgens iedereen zou moeten lezen, maar nooit heb gelezen, en dat stiekem niet zo heel erg vind. De hele Lord Of The Rings business bijvoorbeeld.
  9. Dingen die ik overschat vind. Balsamico-azijn bijvoorbeeld.
  10. Films die ik wil zien. De Kurt Cobain-documentaire bijvoorbeeld.