Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: terwijl ik dit schrijf, eet ik ananas. Ik had namelijk nog wat calorieën over voor vandaag, en geen vetten, dus al mijn lievelingsdingen zijn off-limits (sorry, kaas). En die ananas ligt me toch al dagen verwijtend aan te staren.

Horen: gisteren was de herhaling van het DWDD ‘Guilty pleasures’-concert op tv, en hoewel ik bijna zeker weet dat ik het de eerste keer ook al had gezien, waren het toch weer heel leuke liedjes. Als ik kon zingen en ik kwam in aanmerking, zou ik ‘Take on me’ van a-ha in de club style zingen. Maar ja, ik kan niet zingen.

Ruiken: bij het opruimen van mijn oude tassen kwam ik een oud flesje Chant d’Arômes van Guerlain tegen, en dat draag ik deze week. Beetje bloemig, beetje viezig. Erg lekker.

Zien: donderdag nog een keer de Carthago-tentoonstelling in het RMO, vrijdag de prachtige Wtewael-tentoonstelling in het Centraal Museum. Op de terugweg liepen M en ik door allerlei voor mij onbekende delen van Utrecht, en ik heb mijn ogen uitgekeken.

Voelen: ik had verwacht vandaag te zeuren over spierpijn, maar dat valt alleszins mee. Ik heb nog een week vakantie, en daar heb ik heel veel zin in. Gewoon lekker op mijn eigen tempo mijn dingetjes doen, zalig is dat!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.