Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: de Optimel magere kwark met citroen is dus echt ontzettend lekker. Culinaire hoogtepunt van de week. Dat en de Christophe Pavé van het Vlaamsch Broodhuys. Zo is het helemaal niet erg om weer aan de koolhydraten te zijn.

Horen: dinsdag, donderdag en gisteren heb ik het Songfestival gekeken. Wat een feest, en als extra leuk item is er dan het Songfestivalcafé dat ik traditioneel op Facebook opricht. Iedereen bemoeit zich ertegenaan en ik geniet intens.

Ruiken: vandaag was op de yoga-school een Happy Birthday, Clé-les, ter gelegenheid van de verjaardag van de oprichter van de school, die twee jaar geleden is overleden. Er was een heel volle zaal, taart en veel wierook, en die ruik ik nu nog. Het zal in mijn haar zitten, denk ik.

Zien: vrijdag had ik met B afgesproken in Rotterdam, en in plaats van alles met het OV te doen of me te laten ophalen in zijn rechtse hobby, heb ik een OV-fiets genomen. Zo’n stad ziet er heel anders uit als je er op de fiets doorheen gaat!

Voelen: gisteren hadden we een assessment om te kijken of we naar het derde jaar van de yoga-opleiding mochten – dat was drie uur lang keihard laten zien wat we konden, en nu heb ik overal pijn. Maar ik ben over, dus dat scheelt. Tenminste, ik ben over als ik nu nog even een filosofie-opdracht maak, maar dat doe ik morgen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.