Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vrijdag ben ik met M en B naar Rrrollend Leiden gegaan, een foodtruck festival dat vorig jaar voor het eerst in de stad was. Dit jaar viel het een beetje tegen, want ik heb in plaats van de ruime variatie van vorig jaar vooral veel hamburger- en worsttrucks gezien. Maar de curry van Curry Up! was zalig.

Horen: op weg van en naar de sportschool luister ik veel naar jaren ’90 muziek. En dan de hele erge, van de Sugababes tot aan Britney Spears. Krijg ik wel energie van, vooral om hard door te lopen zodat ik de muziek uit kan zetten zodra ik aangekomen ben.

Ruiken: ik heb een nieuwe deodorant van Nivea, met viooltjesgeur. Althans, dat staat erop; ik ruik bloemetjes-NOS (not otherwise specified), maar hij doet het goed, dus hier geen klachten dienaangaande.

Zien: vanmiddag heeft fractiegenoot L mij geholpen om een nieuwe televisie te kopen, en om de oude af te voeren. En ik heb gelijk een nieuwe dvd-speler, dus ik kan zo Game of Thrones kijken. Dus dat valt alweer mee.

Voelen: het was de eerste meet- en weegdag voor Personal Body Plan, en hoewel ik best veel voortuitgang heb geboekt (kilo’s en centimeters minder), ben ik toch een beetje teleurgesteld in de nieuwe bikini-foto’s. Ik weet niet wat ik had verwacht, maar ik zie nog steeds een dik wijf in een bikini, en dat vind ik jammer. Wellicht dat ik er over 4 weken blijer mee ben.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.