Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren heb ik met M, B en J&P gegeten bij In den gapenden eter in Leiden, en het was niet alleen gezellig, maar ook heel erg lekker. Vooral de kalfswang en de zwezerik vond ik zalig, en de wijn, en de kaas, en de gestoofde lamsnek. En de rest eigenlijk ook. Wat een mooie avond. En toen we thuis kwamen, hebben M en ik in het kader van Wereld Gin Dag een glaasje Black Gin gedronken, een gin met 74 botanicals. Dus daar zat ook veel smaak aan.

Horen: de nieuwe optie in Spotify, die muziek afstemt op je hardlooptempo, was voor mij een beetje teleurstellend, want mijn tempo levert alleen maar uiterst suffe muziek op. Volgende keer ga ik weer gewoon Eye of the tiger draaien.

Ruiken: het is zondag, en zondagavond is bad-avond, en ik heb al de bruisbal uitgezocht: Ultraviolet van Lush. Die is fantastisch en ik heb er veel zin in. Vorige week had ik een bruisbal die ik te lang had bewaard, en toen rook hij helemaal nergens naar.

Zien: ik kijk met veel plezier naar seizoen 1 van Drop Dead Diva op Netflix – niet echt intellectueel uitdagend, maar wel gewoon heel leuk. En dat kan ik wel gebruiken!

Voelen: na een week zeuren over hoezeer ik het allemaal niet trok, ben ik nu weer bijgewerkt en voel ik me een stuk beter. Ik heb zowaar bijna zin in de nieuwe week. Bijna.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.