Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: net als vorige week is een culinair plan niet doorgegaan. M en ik zouden gisteren naar Mossel & Gin gaan, na het bezoek aan een galerie, maar dat bezoek ging niet door, en daarmee de mossels en de gin ook niet. Dus die heb ik niet geproefd – jammer, maar helaas. Vanavond is de barbecue voor actieve leden van D66 Leiden; ik voorzie veel vlees en weinig groenten. Mag ook weleens.

Horen: ik streef ernaar om 1 keer per week naar school te fietsen, en dan luister ik graag naar een volledige cd, want zo lang duurt ongeveer de fietstocht. Ik heb deze week gefietst op Maaike Ouboter, over wie iedereen heel enthousiast is, maar mij doet het eerlijk gezegd niet zo veel.

Ruiken: donderdag was ik in Maastricht en toen heb ik mezelf getrakteerd op een nieuw luchtje, White Musk van Von Eusersdorff, die ruikt naar White Musk van The Body Shop, maar dan voor volwassenen. Dus ik ruik nu zoals ik in de jaren ’80 rook, maar dan minder kinds.

Zien: deze week werden in Leiden twee nieuwe tentoonstellingen geopend: Global Imaginations van de Lakenhal in de Meelfabriek, en Grrr… in Museum Volkenkunde. Twee heel verschillende tentoonstellingen, maar allebei heel leuk om heen te gaan. En de Meelfabriek verkennen is altijd een feest.

Voelen: gisteren was de laatste dag van de yoga-opleiding. Ik ben over naar het derde jaar, en daar ben ik zo trots op dat ik heb besloten twee jaar over het laatste jaar te doen. Dat scheelt een heleboel druk, en dat lijkt me wel zo prettig.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.