Bloggen,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Vorige week had ik al aangekondigd dat ik een volledige blog-gerelateerde to do-list had, en dat is ook zo. Het project heet ‘Pimp my blog’, waarbij ik zowel wat esthetische klusjes voor ogen heb, als het ervoor zorgen dat ik meer lezers krijg. Want hoewel ik best goed gelezen word, kan het altijd beter, toch? Vandaar een hele waslijst met activiteiten die ik deze vakantie aan flauwekulletjes wil uitvoeren.

  1. Achterhalen hoe ik flauwekulletjes kan linken aan mijn account op Facebook, Instagram en Twitter
  2. Achterhalen hoe ik deel-knoppen kan installeren zodat mensen mijn prachtige proza via Facebook en Twitter kunnen delen
  3. De pagina’s (bovenaan) bijwerken
  4. De categorieën van de blogs fixen, zodat alle vergelijkbare blogs vergelijkbare linkjes hebben
  5. Die ene blog die ik nog moet schrijven een keer schrijven
  6. Updates schrijven van mijn to do-lijsten
  7. Uitzoeken hoe ik flauwekulletjes kan aanmelden bij Bloglovin
  8. Leuke mensen vragen om een gast-blog te schrijven
  9. Een paar nieuwe categorieën verzinnen (ik heb al ‘het nachtje buiten de deur’)
  10. Een aantal uitjes organiseren ter blog-inspiratie