Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vrijdag heb ik de Big Green Egg weer eens lekker laten branden, en we hebben heerlijke bavette gegeten, met gepofte zoete aardappels en courgette. Allemaal van het ei dus, allemaal lekker.

Horen: de Apple Muziek-app stelde gisteren voor dat ik misschien zin had om naar de LP ‘Picknick’ van Boudewijn de Groot te luisteren, en dat bleek ik inderdaad te hebben. Erg leuk!

Ruiken: zweet. Van mezelf en van anderen. Gisteren was er een yoga-workshop, en dat is best heftig bij 34 graden. Niet alleen voor het lijf, ook voor de neus.

Zien: donderdag was de diplomauitreiking op school, dus ik heb heel veel trotse mensen gezien. Leerlingen, ouders, broers, zussen, grootouders en collega’s. 98% geslaagd, dus daar was ook alle reden voor.

Voelen: nog een week, mensen. Nog eentje. En dan voel ik me vast opperbest!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.