Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vrijdag heb ik een prachtige lunch gehad, zo mooi dat ik er morgen een hele post aan zal wijden. Dus daar vertel ik niks over. Omdat het zulk slecht weer is, heb ik gisteren soep gemaakt, want soep maakt alles beter, dus ik eet nu doorlopend zoete aardappelsoep. Helemaal geen straf.

Horen: terwijl ik dit schrijf luister ik naar het zalige voortkabbelende geleuter van de heren verslaggevers bij de Tour de France. De mannen fietsen over de Champs Elysées, dus er gebeurt niets, waardoor de vaardigheid ‘slap lullen over niks’ tot het maximum wordt toegepast. Ik kan daar uren naar luisteren. Sterker nog, ik luister daar al uren naar.

Ruiken: onze douche is stuk, en morgen komt er pas een loodgieter, dus ik ruik vooral mezelf – ik ben sinds mijn vorige douche 2 keer naar de gym geweest, dus het is echt geen genoegen. Ik denk dat ik zo maar even snel in bad ga.

Zien: ik heb deze week heel veel naar mijn e-book gekeken, want ik had een superspannend boek (Dark Places van Gillian Flynn), en daar kon ik moeilijk van afblijven. Gisteren heb ik de eerste aflevering van seizoen 2 van Masters of Sex gekeken; veelbelovend weer.

Voelen: ik was de laatste tijd zo ontspannen dat ik bijna in coma was geraakt, maar gelukkig begint zich nu een licht opgejaagd gevoel te openbaren. Stel je voor, dat ik nergens last van zou hebben…

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.