Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb woensdag voor het eerst in tijden een taartje gegeten: een gluten-, suiker- en lactosevrije cheesecake van Sue. Het smaakte helemaal niet alsof er allerlei dingen niet in zaten, er zat juist heel veel smaak aan. Een aanrader dus.

Horen: gisteravond heb ik de hele avond met M clipjes gekeken op VH1 Classic. Het thema was ‘Never mind the 00s’ (the noughties?), dus we hebben uitvoerig gediscussieerd over de vraag of Lady Gaga beter is dan Gwen Stefani, en andere essentiële vraagstukken die zoal bij een mens opkomen. Er is in de eerste 10 jaar van dit millennium wel een boel bagger verschenen trouwens.

Ruiken: ik kom net uit bad, ik heb ongeveer drie kwartier liggen marineren in een schuimbad met lavendelgeur, een bruisbal van Lush die ik van een vriendin voor mijn verjaardag heb gekregen. Past heel goed bij de mediterrane temperaturen van deze dag.

Zien: vrijdag ben ik naar de bioscoop gegaan, om Antman te zien, die verrassend goed was. Op het moment lees ik ‘Zomerhuis met zwembad’, dat ik verrassend slecht vind.

Voelen: vandaag zijn M en ik op de fiets gestapt en naar Den Haag gefietst om geroosterde kip te eten bij Mama Kelly. Daarna hebben we een stevige fietstocht gemaakt, dus ik heb nu een heerlijk rozig gevoel, deels door het bad, deels door het fietsen. En pijn aan mijn kont natuurlijk.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.