Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: er waren weer een paar mooie etentjes deze week: donderdag met onze Amerikaanse vrind C bij Just Meet (altijd fijn, zowel C als Just Meet) en gisteren met mijn vader bij een Griek in Utrecht (verrassend goed te doen, hoewel ik er weinig zin in had). En verder heel lekker thuis gegeten, wat ook geen straf is.

Horen: er bleek een EP van Elbow verschenen te zijn, en die luister ik op het moment non-stop. Prachtig weer. Ik krijg alleen maar meer zin om ze live te zien, maar dat zal voorlopig niet gaan, want het hele doel van deze EP is de fans even bezig houden terwijl ze aan andere projecten werken. Maar goed, daar krijg ik het vers ‘The saddest gins, the saddest tonics’ voor terug.

Ruiken: toen ik vanmiddag uit de gym kwam, liep ik langs een filiaal van de Subway. Waarom moeten die zaken altijd zo stinken? Dat brood van hen ruikt zo smerig. Ik geloof oprecht dat ik nog liever langs een beerput loop dan langs een Subway.

Zien: het Nederlands elftal. Niet live, gelukkig maar, want er zit weinig leven in, maar op de televisie. Donderdag hebben we het gemist omdat we bij Just Meet zaten, maar nu maak ik de ellende live op Nederland 1 mee. Fijn dat ik nog Engeland achter de hand heb om te supporteren bij de EK…

Voelen: ik ben strontchagrijnig omdat mijn email het ineens niet meer deed (de email van deze blog en van een van mij bedrijven), want het had TransIP behaagd om over te stappen op een ander systeem, en ik had dus kennelijk met mijn telepathische skills moeten aanvoelen dat ik andere instellingen moest kiezen. Zelfs toen ik ze had achterhaald heb ik een half uur van mijn leven verbrast met al mijn apparaten opnieuw instellen. Niet fijn.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.