Uncategorized

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik ben, sinds ik aan Personal Body Plan begonnen ben, verslaafd aan Quest Bars. Ik ben langzaam het hele assortiment aan het doorwerken, en deze week had ik een nieuw smaakje, de chocolate brownie. Gisteren had ik er een mee naar de yoga-opleiding, zodat ik op de terugweg iets lekkers had. En dat was het.

Horen: deze week niet zoveel nieuws. Er is veel tegen me gepraat, op school, in de gemeenteraad, op de yogaopleiding, overal. Ik zou eigenlijk wel wat minder willen horen.

Ruiken: vanmiddag had ik op de yogaopleiding een gigantische pijn aan mijn hoofd. Ik denk dat het komt doordat ik buiten heb geluncht met koude lucht op mijn nek en toen 2 uur in een stoel heb gezeten voor de anatomieles, maar het was al erg en het werd nog vele malen erger toen de docent van de avondles wierook ging branden. Dat ruik ik normaal graag, maar nu werd ik er echt kotsmisselijk van.

Zien: gisteren was ik ‘s avonds alleen thuis, omdat M met een vrind whisky aan het drinken was. Ik heb de hele avond besteed met Netflix – eerst Grace & Frankie uitgekeken, toen begonnen aan New Girl. Dat vind ik aanzienlijk suffer, dus misschien haak ik wel weer af.

Voelen: na een week waarin M en ik ieder 2 pakketten hebben samengesteld om Syrische vluchtelingen in Nederland te verwelkomen, voel ik me vooral dankbaar over het feit dat ik me überhaupt in de luxepositie bevind dat ik degene ben die een pakket samenstelt, en niet degene die het pakket ontvangt.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.