Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het wildseizoen is wat ons betreft geopend met de wildzwijnnek die ik vrijdagmiddag bij de Lindenhoff kocht, vrijdagavond stoofde en zaterdagavond samen met M lekker op heb gegeten. Ik ben benieuwd naar wat ik verder nog aan mooie dieren ga eten deze herfst.

Horen: weer een heleboel Sky Radio in de auto. Morgen ga ik ter compensatie goeie muziek luisteren. Ik denk Elbow.

Ruiken: bij de Lindenhoff heb ik ook een tijdje op de kaasafdeling gestaan, en dat is een geur waar ik erg van kan genieten: een stevige kaaslucht is een van de mooiste dingen die er zijn.

Zien: ik ben nog maar net thuis, dus ik zit nu ‘Heel Holland Bakt’ op Uitzending Gemist te kijken. Ik wil er steeds mee stoppen, maar het is sterker dan ik.

Voelen: ik ben een weekend offline geweest, wat betekent dat ik nu 123 mails in de inbox heb, waarvan een aantal buitengewoon onaangenaam. Maar goed, daar ga ik me maandag pas druk over maken, want ik heb een te leuk weekend gehad om me nu door mijn mailbox te laten beïnvloeden.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.