Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb net een bakje Optimel Herfst kwark gegeten. Geen idee wat sinaasappel en abrikoos met de herfst te maken hebben – ik denk dat ze oranje zijn, en pompoen is ook oranje, en pompoen is herfst dus sinaasappel en abrikoos is ook herfst, maar hoe dat zij: lekker. Net niet zo lekker als de citroen variant, maar wel lekker dus.

Horen: ik heb een nieuw schema van Personal Body Plan, en daar zit twee keer per week cardio in, dus dan moet ik langdurig op de apparaten. Meestal sport ik niet met mijn koptelefoon op, maar op de crosstrainer wel. Vandaag had ik Lady Gaga, voor wat extra energie.

Ruiken: ik ben net in bad geweest, ik ruik superfris, en dat mocht ook wel, want ik stonk als een beer.

Zien: vrijdag ben ik met M naar de ‘Van Bosch tot Breugel’-tentoonstelling geweest in Boijmans, dus ik heb heel veel gezien over het dagelijks leven in de 15de en 16de eeuw. Hoeren, narren, belastingophalers – allemaal dubieuze types dus.

Voelen: ik heb heel veel zin in de week die ik voor de boeg heb: hoewel ik geen to do-list heb, heb ik veel te doen, variërend van yogales geven tot een workshop plannen, en van bloggen tot koken voor vrienden. Bovendien heb ik nog een leuk feestje en een nieuwe cursus, dus ik vermaak me wel.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.