Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: donderdag had ik een onverwachte vrije avond, dus kon ik met M naar de Meatcave, een nieuw restaurant in Leiden, in de kelder onder Van de Leur waar ik zo’n beetje woon. In de Meatcave wordt gebarbecued op een Big Green Egg door een echte bbq-held, en we hebben heerlijk gegeten.

Horen: ik heb op iTunes de radiostations gevonden en ik luister nu al dagen naar Damien Rice-radio. Sommigen zouden het Radio Prozac noemen, maar ik vind het eigenlijk wel heel erg mooi.

Ruiken: ik heb wat oude luchtjes herontdekt, dus nu ruik ik naar Coco Noir van Chanel. Prima te doen op zich, maar ik denk niet dat ik hem ooit zal aanvullen als hij op zou raken. En dat gebeurt natuurlijk niet, want hij is gewoon niet lekker genoeg.

Zien: het journaal en alle andere nieuwsbrengers. Over Parijs zou ik veel willen zeggen, maar ik heb geen idee wat en hoe. Dus ik zeg alleen maar dat ik het heel erg erg vind, ook al verander ik mijn Facebook-profielfoto niet.

Voelen: ik heb het weekend doorgebracht met de familie van M (vader, moeder, zus, vriend van zus, zoon van zus), en dat was heel gezellig. We hebben lekker gegeten en heerlijk geslapen, dus ik ben ook nog uitgerust. Ik zal wel de komende week extra hard moeten sporten, want ik heb niet bepaald op de calorieën gelet.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.