Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren heb ik met M en F & A (dat is een stel, dus die krijgen een & in plaats van een en) bokbier gedronken bij de Bontekoe. Ik drink nooit bier, behalve bokbier met deze mensen in deze kroeg, een keer per jaar. En daar hoort ook worst van Slager van de Zon bij, bitterballen en kaas. Als ik toch van de Personal Body Plan-wagen val, doe ik het goed.

Horen: vandaag ga ik naar maar liefst 2 concerten. In de middag Spinvis in de Kleine Komedie, en vanavond Guy Garvey in Paradiso. Ik ga hier zeker meer over vertellen, maar ik kan het vermoedelijk nu al samenvatten als ‘veel mooie liedjes’.

Ruiken: ik heb een beetje een achterstand met de was, dus ik ruik vooralsnog vooral vieze kleren. Want die ruim ik natuurlijk niet goed op, smeerpoets die ik ben. Er komt gauw orde op zaken. Echt waar.

Zien: het was deze week nog steeds IDFA, dus ik heb nog meer documentaires gezien. En op het moment geniet ik mee met de vakantie van J & P, die in Argentinië zijn en Facebook helemaal volplakken met foto’s van landschappen en dure diners. Ziet er goed uit dus.

Voelen: gisteren was de eerste dag in heel erg lang dat ik niets hoefde te doen. Ik ben naar de gym geweest, naar de markt en naar de kroeg, en dat was het wel weer. Heerlijk.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.