Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik probeer mezelf weer een beetje in het gareel te krijgen, maar dat gaat moeilijk – de grootste uitdaging was het etentje vrijdag met M bij Little V in Den Haag. Vietnamees eten is best mager, dus ik kan van alles bestellen, maar mijn vreugde om het geringe aantal calorieën in het voedsel zette ik om in drie cocktails. En die waren allemaal erg lekker, maar niet bepaald calorieneutraal. Gelukkig is er de gym.

Horen: de Kerst-CD is alweer gedraaid dit jaar, want M en ik hebben gisteren de Kerstboom opgezet. En daar hoort al sinds het begin van onze relatie dezelfde CD bij, die we van voor tot achteren kennen. En Band Aid heb ik 2 keer geluisterd.

Ruiken: omdat de boom staat, ruikt het hier naar dennennaalden. Lekker, zeker als het echte dennennaalden zijn en niet een luchtverfrisspray. Ik kom langzaam in de stemming voor december, dus dat belooft veel.

Zien: Jessica Jones op Netflix. Superspannende serie met een stoer wijf in de hoofdrol. Perfect voor al die keren dat ik 50 minuten over had deze week. Of in elk geval, al die keren dat ik 50 minuten vrij wist te maken. Het waren er overigens 3, voordat iedereen denkt dat ik mijn leven verkwansel voor Netflix.

Voelen: het was een heel drukke week: ik moest maar liefst 4 keer voor school naar Voorburg en ik ben donderdag naar Maastricht gereisd voor de verjaardag van mijn moeder. Heel gezellig (dat laatste, Voorburg is werken), maar er blijft weinig week over op die manier. Nog twee weken op mijn tandvlees en dan is het ook klaar. En volgend weekend: dat wordt fantastisch.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.