Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik ben net terug van een weekend Zwolle, waarover volgende week meer, veel meer zelfs, maar ik kan bij wijze van sneak preview zeggen dat ik echt gruwelijk lekker heb gegeten. Zowel vrijdag als zaterdag heb ik me vooral gericht op de lunch, maar die was dan ook spectaculair, en dan heb ik ‘s avonds erg weinig gegeten: vrijdag 3 bonbons van Schuttelaar, die volgens de website alleen maar wijnen verkopen, maar ik weet wel beter, en zaterdag een Quest bar.

Horen: via een onduidelijke playlist op iTunes ben ik op het moment intensief aan het luisteren naar Sarah McLachlan, die ik eerder vooral kende van de begeleidende muziek bij BodyBalance lessen. Het is een beetje tuttig en een beetje zweverig, dus volledig terecht dat het in de BodyBalance soundtrack zit, maar daar heb ik kennelijk behoefte aan.

Ruiken: ik ben dit weekend twee keer in bad gegaan, een keer met een bruisbal van Lush, een Mother Superior (limited edition voor moederdag), en een keer met Hydro-Active Mineral Salts van Dermalogica. Heel veel hoofdletters, en heel erg lekker. Ik heb er nog nooit geld voor betaald, ik krijg het altijd als proefzakje, maar ik vind het zalig.

Zien: voor het eerst in tijden weer eens The Voice of Holland. Ik vind al die kandidaten uitwisselbaar – althans, ik heb altijd wel een favoriet, maar zodra hij of zij gewonnen heeft of uitgeschakeld is, ben ik er onmiddellijk klaar mee. Maar altijd leuk om naar te kijken, zeker als iemand die Justin Bieber zingt eruit vliegt. En ik vind Anouk een cool wijf.

Voelen: als je na een weekend in een hotel met fijne etentjes en in bad liggen niet ontspannen bent, dan gaat het in dit leven niet meer lukken. Dus ik klaag nergens over. Ik ben opgeladen voor de eindsprint: het jaar afronden op school, het Kerstdiner organiseren voor de collega’s en een boel Kerstcadeautjes kopen. Ik wil ook nog naar de drijvende Kerstmarkt in Leiden en volgend weekend mag ik alweer naar een hotel. Dus ik heb een boel te doen, maar ik heb er zin in.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.