Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb donderdag maar liefst 2 DoorMeals gegeten, eentje met kip en eentje met vis. Vooral die met vis, de Comforting Godfish Tacos, vond ik fantastisch. Vrijdag at ik bij een restaurant waar ik nog niet eerder geweest was, Koetshuis De Burcht in Leiden, althans niet om te eten – het is nogal een populaire locatie voor feesten en recepties (deze maand alleen al 3), maar om te eten zal ik er niet meer terugkomen.

Horen: nog steeds veel speeches, maar het nieuwjaarsreceptieseizoen is nu dan toch eindelijk afgelopen. Ik ben ook wel een beetje klaar met horen dat we zin hebben in het nieuwe jaar en dat 2016 echt fantastisch gaat worden. Laten we eerlijk zijn: op een gegeven moment moet je stoppen met erover lullen en het waar gaan maken.

Ruiken: deze week heb ik de hele week ‘Sahara Noir’ van Tom Ford gedragen, en het was de eerste geur die ik in het kader van het project ‘Parfum van de week’ heb gedragen die daadwerkelijk positieve reacties opwekte, dus die gaat gecontinueerd worden. Verder moet ik nodig wassen, want ik heb mijn lievelingspyjama aan en die ruikt, laten we het positief benaderen, sterk naar mij. Te sterk.

Zien: ik ben nog steeds bezig met mijn klerenkast opruimen, dus ik heb dit weekend heel veel jurkjes gezien. Een groot deel daarvan is te groot, dus die doe ik weg en zal ik nooit meer zien, en dat is best een prettige gedachte.

Voelen: ik heb het vermoeden dat ik een beetje ziek aan het worden ben. Ik was vandaag in de gym en ik had echt geen kracht, en ik wil eigenlijk vooral heel veel slapen. En dat terwijl ik vannacht al veel geslapen heb. Dus ik hoop dat nog een nacht vroeg naar bed het probleem zal oplossen. En zo niet, dan ben ik maar een keertje ziek.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.