Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: donderdag heb ik met J de Hummbar in Amsterdam bezocht, voor mijn favoriete junkfood combinatie: een hamburger en een Bloody Mary. Wat passen die goed bij elkaar, zeg. Ik ga me even bekwamen in het brouwen van die cocktail en dan heb ik het format voor mijn volgende verjaardagsfeest gelijk geregeld.

Horen: vrijdag was ik jurylid bij een voorronde van de ‘Op weg naar het Lagerhuis’-wedstrijd, dus ik heb heel veel pubers heel veel horen praten. Er zat best wat zinnigs bij, maar ook best wel veel onzin. Maar dat werd dan weer zo overtuigend gebracht dat ik er bijna instonk. Bijna.

Ruiken: op het moment ruik ik niks, want ik ben een beetje ziek en mijn neus zit dicht. Dat is jammer, want het parfum van de week, French Leather van Memo, is erg lekker, maar daar merk ik niks van, en anderen kennelijk ook niet, want niemand heeft er iets van gezegd. Ik ga hem toch houden, want hij bevalt me zeer.

Zien: ik heb al 3 delen Star Wars achter de rug, en nu dus nog 3 te gaan, voordat ik in de bios naar deel 7 mag. Daar is wel wat haast bij, want ik zag gisteren dat hij bijna nergens meer draait. Het zou wel suf zijn als ik uiteindelijk deel 7 ook op dvd moet kijken…

Voelen: ik voel me ellendig, want alles doet pijn. Een soort van pre-griep, maar ik heb daar geen tijd voor. Ik heb vandaag de yoga-opleiding geskipt om een beetje aan te sterken, en samen met M de sauna bezocht, maar ik heb geen idee hoe de komende week eruit gaat zien qua gezondheid, al weet ik wel dat ik geen tijd heb om ziek te zijn. Dus ik hoop dat mijn lijf even een beetje in de houding springt.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.