Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: woensdag heb ik bij Park gegeten, in Rotterdam. Het gezelschap was goed, de wijnen waren lekker, maar het eten was eigenlijk niet zo bijzonder, ook al is het dan ‘by Eric van Loo’. Maar gelukkig hadden we ook al heel gezellig bij de Suicide Club cocktails gedronken, dus ik had niets te klagen.

Horen: niks bijzonders eigenlijk. Misschien moet ik toch eens iets meer mijn best gaan doen om wat nieuwe muziek te luisteren, want zo schiet ik natuurlijk niet heel veel op qua muzikale ontwikkeling.

Ruiken: mijn haar ruikt naar koekjes. Ik heb nieuwe shampoo en alleen al vanwege de geur kan ik er erg van genieten. Aan de andere kant: ik heb trek in koekjes. Parfum van de week is White Patchouli van Tom Ford. Ik vond hem altijd erg lekker maar na een week begint het wel een beetje te vervelen.

Zien: terwijl ik dit schrijf zit ik weer Star Wars te kijken (5 van 6, het eind is in zicht). En ik ben ook begonnen aan House of Cards en er zit een nieuw seizoen Game of Thrones op DVD in de post naar mij. Ik zal ontslag moeten nemen om dat ooit allemaal te kunnen kijken.

Voelen: ik heb spierpijn. Ik heb vrijdag in de Changing Life Hub getraind en toen heb ik mezelf al enorme spierpijn aan mijn kont bezorgd, en vandaag heb ik ook getraind met een jongen van de PBP-What’s App-groep, en nu voorzie ik van morgen nog veel meer pijn. Nu aan mijn armen en schouders. Wel prettig, dat je het gevoel hebt flink gewerkt te hebben.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.