Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb, ongeveer 10 jaar na de rest van de wereld Reese’s Peanut Butter Cups ontdekt. Wat is dat lekker zeg. En wat past dat niet in mijn dieet. Maar die combinatie van pindakaas en chocola is precies wat ik nodig heb na een vermoeiende dag. Gelukkig zitten er maar 2 in een verpakking.

Horen: gisteren heb ik tijdens het opruimen van het huis ouderwets cd’tjes gedraaid. Het zou nog ouderwetser kunnen, ik heb ook een pick-up, maar ik heb me ingehouden. Ik heb Nick Cave, R.E.M., Tom Waits en Elvis Costello geluisterd. Heerlijk.

Ruiken: parfum van de week is Dianthus van Etro, ruikt naar anjers, wat op zich heel banaal zou kunnen zijn, maar ik vind het lekker. Maandag spoot ik het op toen ik misselijk was, wat bij mij weleens kan leiden tot een onuitwisbare connectie in mijn brein, maar dat viel gelukkig mee.

Zien: niks bijzonders. Ik kijk op het moment veel naar mijn e-reader, maar om dat nou een speciaal uitzicht te noemen zou echt wel ver gaan.

Voelen: Michel was dit weekend in Parijs, en waar ik mezelf natuurlijk eigenlijk een gigantisch vrijgevochten tante vind, zal ik eerlijk zijn en bekennen dat ik hem verschrikkelijk gemist heb. Dan waardeer ik hem ook gelijk meer als hij er wel is!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.