Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: na een week vegetarisch en alcoholvrij te hebben geleefd heb ik een tamelijk vleesrijk weekend achter de rug. Gisteren heb ik met M bij Just Meet gegeten, een mooi stuk gegrild vlees en 2 heerlijke gintonix. Vandaag was er barbecue voor de actieve leden van D66 Leiden, dus daar heb ik ook nogal wat vlees gegeten.

Horen: de kleine Maus (een van de katten) zit naast me op de bank te spinnen. Dat vind ik fijn, want toen ik gisteren thuis kwam liep ze mank en zijn we hals over kop met haar naar de dierenarts gegaan. Gelukkig viel de ellende mee, en is ze nu weer helemaal het vrouwtje.

Ruiken: het parfum van deze week was White Musk, maar dan niet die van The Body Shop (ik ben geen 14 meer), maar eentje die ik in Maastricht heb gekocht. Wel lekker, maar hij vervliegt tamelijk snel.

Zien: ik heb vandaag eindelijk weer eens voetbal kunnen kijken – op Kreta was die mogelijkheid er gewoon niet. België – Hongarije was een mooie pot. Morgen kan ik zowaar het Engelse elftal zien – zou zomaar op nog een Brexit kunnen uitlopen.

Voelen: ik ben verdrietig over de Brexit. En ik ben supertrots op mijzelf, want ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven 10 kilometer gerend. In 1.07.37, dus dat kan nog wel wat beter, maar daar ga ik pas later over nadenken. Eerst ben ik vooral trots.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.