Vakantie

Out of office

Ik ben er even niet. Na een aantal halfslachtige pogingen om allerlei blogs klaar te zetten zodat er content bleef verschijnen tijdens mijn vakantie heb ik nu besloten mezelf even 3 weken vrij te  geven, zodat ik daarna vol inspiratie en verhalen aan de slag kan gaan. Als je me mist: je kan me volgen op Instagram (@susannaahhh), Snapchat (@susannaahhh) of Twitter (ook @susannaahhh, maar daar doe ik iets minder mee). Of je gaat gewoon alles met terugwerkende kracht op deze blog lezen. Maar als je denkt dat je beter tot 22 augustus lekker een boek kan lezen, dan geef ik je groot gelijk. Ik zie je binnenkort weer!

minionsstrand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.