Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het was een topweek. Dat komt doordat het mijn verjaardagsweek is, en behalve dat het heel gezellig is, ga ik ook veel uit eten. Zo ben ik met mijn moeder, broertje, zijn vriendin, en M gaan eten bij een tapasrestaurant in Gronsveld (of all places), heb ik met M en zijn ouder Hotel New York bezocht en vierden M en ik mijn verjaardag bij Steakhouse Terroir. En tussendoor heb ik ook lekkere dingen gegeten en heerlijke drankjes gedronken, met als hoogtepunt vandaag de brunch met vrinden bij Lot en de Walvis.

Horen: van L kreeg ik op mijn verjaardag via de mail een download cadeau: Lemonade van Beyoncé, met de film erbij. Ik ken helemaal niks van Beyoncé, dus ik vind het allemaal zeer leerzaam. En leuk. En goed. En mooi. Dus dat.

Ruiken: in Maastricht kocht ik bij een winkel die aankondigde vanwege het huidige economische klimaat aan bedrijfsbeëindiging te moeten doen een heel mooi luchtje: Lilipur heet het, en het ruikt naar alles wat ik lekker vind. En ook naar een paar dingen die ik vies vind, maar die vind ik dan toch weer lekker.

Zien: ik ben vrijdag in mijn eentje naar de nieuwe Ghostbusters gegaan. Ik ben niet een van die mensen die vinden dat er helemaal nooit iets mag veranderen en dat het dus godslastering is om een Ghostbusters-film te maken met alleen vrouwen in de hoofdrol, maar ik had wel een ander bezwaar tegen de film, namelijk dat hij eigenlijk niet zo goed was. Ik heb welgeteld 0 keer gelachen.

Voelen: ik heb een ontzettend feestelijke week gehad met al mijn vrienden, familie, kennissen en natuurlijk met M. Gisteren werd het me allemaal even te veel, want ik heb me zo gericht op het meermalen vieren van mijn verjaardag dat er aan alle kanten allerlei rotzooi is in huis, en ik ga dinsdag op vakantie. Pre-vakantiestress dus. Gaat vanzelf voorbij, want als ik op vakantie ben is het gewoon vakantiestress.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.