Lijstjes

De 10 van woensdag

Het zou zomaar kunnen dat ik eindelijk het punt heb bereikt waarop ik alle kleren, tassen en schoenen die ik nodig heb ook daadwerkelijk heb. Als ik nu het aanbod in de winkels bekijk, denk ik ofwel ‘dat heb ik al’ ofwel ‘dat hoef ik niet’, althans, met uitzondering van een paar items. En als ik een gat zou vallen in mijn zwarte spijkerbroek moet die vervangen worden, want ik ga op mijn 41ste niet met een scheur in mijn broek lopen, maar dat is iets anders. Vandaar nu een lijstje van items waar ik wel geld aan uit wil geven. En dan dus geen impulsaankopen en troep meer. Zou het lukken?

  1. Zwarte Louboutins met een normale hak (ik heb al een paar, maar die zijn eigenlijk te hoog; L heeft een paar waar ze de hele dag op kan lopen en daar ben ik dus jaloers op).
  2. Nieuwe onderbroeken. Ja sorry, is banaal, maar veel van wat ik heb is te groot.
  3. Een mooie witte blouse die ook in de wasmachine kan. Zonder borstzakjes. Wie wil nou een zakje op haar tieten? Ik niet in elk geval.
  4. Een zwarte blouse die aan de eisen van de witte voldoet, maar dan zwart is.
  5. Een jumpsuit met lange mouwen. Ik heb een zwarte zonder mouwen, maar in de winter zou ik er ook graag een willen dragen. Misschien een grijze, of een donkerblauwe. Ik heb er al een op het oog.
  6. Zilveren pumps. Dat vind ik zo mooi en die passen overal bij.
  7. Een niet-zwarte, niet-spijkerbroek. Ik heb nog geen concreet beeld van dit kledingstuk, maar dat komt nog wel.
  8. Een grijze jurk, een jurk met pailletten en een zwarte jas, die ik al heb, maar die niet meer passen. Die wil ik weer op maat laten maken, maar dat kan niet bij de eerste de beste – de meneer in Oegstgeest die het kan is behoorlijk duur.
  9. Een zwart leren bandje voor mijn Apple Watch. Omdat ik er niet altijd wil uitzien alsof ik ieder moment kan gaan sporten.
  10. 1 jurk van Michael Barnaart van Bergen. Die heb ik niet echt nodig, maar je moet toch iets te willen hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.