Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: dit was eigenlijk een heel gewone week, qua eten, in die zin dat ik me simpelweg niets kan herinneren van wat ik gegeten heb. Vrijdag hadden we een lustrum op school, met een foodtruck met lekkere pitabroodjes met mooie dingen erop, maar omdat ik mijn zaken weer eens niet op orde had, was ik te laat en heb ik een broodje met random toppings gegeten. Ook prima, maar niet legendarisch.

Horen: op bovengenoemd lustrum trad de schoolband, voor zover we een schoolband hebben dan, want het is een permanent wisselend gezelschap getalenteerden, op, met wat mij betreft als belangrijkste leden 2 van mijn tutorleerlingen. Die kunnen dus heel mooi zingen.

Ruiken: sinds ik vorige week heb gezeurd over een luchtje, dat ik wil, dat leek op Rose Oud van By Kylian, dat ik heb, heb ik besloten om even een tijdje het luchtje dat ik heb te dragen. Geld uitgeven kan altijd nog.

Zien: een heleboel oud-leerlingen en oud-collega’s. Wat zijn ze groot geworden. De leerlingen bedoel ik. Mijn oud-collega’s waren destijds al volwassen. En voor het programmaonderdeel dat ik mocht verzorgen heb ik ontzettend veel oude foto’s bekeken, en dat was ook heel leuk.

Voelen: ik ben chagrijnig. Ik heb het hele weekend yoga-opleiding gehad, hartstikke leuk, maar dat betekent dus dat ik geen weekend heb gehad. En nu staat me een heel volle week te wachten, waar ik dus al met een slaapgebrek aan begin. Dus als ik dan een teleurstellend appje krijg, valt dat verkeerd.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.