Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb deze week 3 keer achter elkaar kip gegeten. Woensdag met collega M bij Mama Kelly in Den Haag een spicy gegrilde kip, donderdag met B bij Alan & Pim’s in Rotterdam een Thais gekruide kip, en vrijdag met M gewoon chez nous een door mij bereide schunnig dure kip van de fancy Jumbo Foodmarket in Amsterdam. Het erepodium: 1. Mamma Kelly, 2. Chez nous, 3. Alan & Pim’s.

Horen: ik zit weer een beetje in een muziekvacuüm. De nieuwe Nick Cave heb ik al 100 keer gedraaid, en verder weet ik niet zo goed waar ik naar moet luisteren. Ik doe dan meestal een shuffle van alle liedjes op mijn iPhone, wat soms ineens iets leuks oplevert, zoals ‘The Penis Song’ van Monty Python.

Ruiken: ik heb nieuwe douchegel. Dit komt door mijn favoriete producten-lijst van woensdag, want daardoor was ik op de site van Molton Brown, en toen zijn er wat dingen in mijn mandje gevallen. Zoveel dingen dat ik een set met kleine flesjes cadeau kreeg, waaronder de Coco & Sandalwood, waarvan ik me niet kan herinneren dat ik die eerder bijzonder vond, maar nu ben ik ineens verliefd. Zal je altijd zien.

Zien: net op de valreep van de valreep heb ik met M, die alleen maar naar de bioscoop gaat als er een film van Woody Allen draait, Café Society gezien. Een typische Woody Allen-film inderdaad, niks mis mee, maar deze gaat me niet lang bijblijven vrees ik.

Voelen: ik heb moeten constateren dat die 4 dagen rust die ik heb genomen in augustus gewoon niet voldoende waren – ik ben nog veel vermoeider en bij de gedachte aan de sportschool moet ik al huilen. Ik heb vrijdag met een heel aardige jongen in de Changing Life Hub overlegd, en zijn advies was helemaal niks doen een paar weken, maar ja, die halve marathon… Ik ga voorlopig even alleen maar rustig rennen en dan zien we wel weer verder. Zucht.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.