Lijstjes

De 10 van woensdag

De herfstvakantie is afgelopen en we tellen alweer de dagen af tot de Kerstvakantie. Althans ik. Althans, ik tel de dagen af tot de Kerst, want ik hou heel erg van Kerst. Maar eerst heb ik nog 2 heerlijke filmfestivals voor de boeg (het LIFF begint vrijdag en de IDFA 2 weken later) en dan is er ook nog de sprs.me en nog minstens 2 bij voorbaat legendarische etentjes. Hoewel ik me prima heb vermaakt deze herfstvakantie heb ik alleen niet alles gedaan wat ik had willen en moeten doen. Dus na het lijstje van 2 weken geleden (dingen die ik in de herfstvakantie heb gedaan) nu de 10 dingen die ik in de herfstvakantie had moeten doen.

  1. Heel veel slapen. M moest gewoon werken, dus ik ben vaak samen met hem opgestaan.
  2. Verstandige dingen eten om te herstellen van al het eten dat ik in voorbereiding op de halve marathon heb gedaan. In plaats daarvan ben ik gewoon doorgegaan met bulken. Die 2 vakantiekilo’s van de zomer hebben nu 2 nieuwe vriendjes. Zucht.
  3. De mappen op mijn bureau opruimen. Ja, dat plan heb ik inderdaad geuit. Niet uitgevoerd.
  4. 2 keer krachttrainen en 1 keer een klein beetje hardlopen. Het is bij 1 keer rennen en 1 keer krachttrainen gebleven. Geen fut.
  5. Huiswerk maken voor de coachingsopleiding. Ik moet veel lezen en dat heb ik niet gedaan. Dus dat moet nu nog.
  6. Een museum bezoeken. Daar had ik stiekem ook plannen voor.
  7. Heel veel blogs op voorraad schrijven zodat ik in november een nader te onthullen woest plan kan uitvoeren. Ik heb er nu 4 klaar staan, bij lange na niet genoeg.
  8. Naar de bioscoop. Gewoon 0 keer. Wat jammer.
  9. Achterhalen hoe ik de beschadiging aan mijn supermooie tas kan fixen en die dan fixen. Het is een beschadiging aan het leer, die ik volgens mij met een soort leerpoets zo weer netjes heb, maar ik vergeet steeds de maakster te mailen. En nu heb ik natuurlijk weer geen tijd om leerpoets te kopen.
  10. Naar yoga-lessen gaan. Ik moet dit jaar examen doen, maar het daadwerkelijk volgen van lessen schiet er elke keer bij in. Het lezen van de boeken die ik daarvoor moet lezen trouwens ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.