Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb me deze week helemaal gek gegeten aan smoothies en andere gezonde dingen. Heel lekker allemaal – het is op zich een zegening dat ik gewoon best wel graag fruit eet, dus dan is het geen straf om daar iets meer dan anders van te consumeren. Vandaag stond in het kader van de voorbereiding op de halve marathon vanmiddag, dus ik heb volkorenpannenkoeken gegeten en nog een banaan en een muffin gegeten voor de start.

Horen: de fancy nieuwe koptelefoon die ik gekocht heb viel tijdens het trainingsrondje de hele tijd uit mijn oren, maar met de kleinere dopjes lijkt het probleem opgelost. Ik heb een schitterende playlist gemaakt voor tijdens het rennen, met muziek die niet per se een hoog tempo garandeert, maar wel een goed humeur. En dat is ook wat waard.

Ruiken: nog steeds vooral het parfum van Rituals, want daarmee spuit ik mezelf 2 keer per dag onder. Jammer dat 1 keer per dag niet volstaat, maar goed, daar is het ook een relatief goedkoop luchtje voor.

Zien: maandag heb ik Captain Fantastic gezien in de bioscoop en ik vond het echt een prachtige film. Ik zou hem iedereen van harte aanraden – het einde is misschien niet het beste deel van de film, maar alles wat ervoor zit is zeker de moeite waard.

Voelen: ik ben heel erg trots op mezelf, omdat ik de halve marathon daadwerkelijk heb uitgelopen. Binnenkort zal ik daar uitgebreid verslag van doen. Maar eerst ga ik alcohol drinken. Want dat mag weer.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.