Lijstjes,  Winkelen

De 10 van woensdag

Ik ben een enorme Etsy-fan. Ik koop er niet eens zo veel, maar ik vind het gewoon heel erg leuk om dingen op Etsy te zoeken en te bekijken. Er zijn een boel creatieve mensen op de wereld, en sommigen verkopen hun spullen op Etsy. Als ik daar virtueel ga shoppen (dat gaat ongeveer tot dingen in mijn mandje doen en dan niet afrekenen), heb ik natuurlijk favoriete zoekopdrachten. Hier de 10 belangrijkste:

  1. Enamel pins. Er zijn zoveel leuke speldjes te koop, variërend van luiaards tot karakters uit televisieseries die ik niet eens ken, dat ik er nog nooit een heb gekocht. Ik kan gewoon niet kiezen.
  2. Rude notebook. Levert allerlei fascinerende opschrijfboekjes op, met teksten als ‘People I want to punch in the face’ (jammer genoeg geen adresboekje) of ‘My shit list’.
  3. Felt tote bag. Ik vind vilt heel mooi, en er zijn nogal wat lelijke, maar gelukkig ook veel mooie vilten tassen te koop: ik hou van eenvoudige, in felle kleuren, zoals die van deze winkel.
  4. Celapiu. Dat is de naam van een winkel op Etsy,  ze maken heel mooie sjaals en mutsen. Op het moment ook enorm lelijke zwanen en katten voor om je nek, maar dat is hopelijk een fase. Die neverending sleeves zijn schitterend.
  5. Embroidered brooch. Ik zoek hierop omdat ik eigenlijk verslaafd ben aan de speldjes van Macon & Lesquoy, maar die zijn zo duur. Maar ook veel mooier dan die op Etsy – al zit er soms ineens toch iets fraais bij.
  6. Leather MacBook case. Ik heb een nieuwe tas en daar past prima een laptop in, maar dan zou ik het wel mooi vinden als die in een hoes zat die een beetje bij mijn tas past. En de tas is van bruin leer, dus dan doe je dit soort zoekopdrachten.
  7. Oversized bag. Ik hou gewoon van dingen die extreem groot zijn. Zeker tassen. Maar veel van de tassen die je te zien krijgt als je Etsy deze vraag stelt, zijn aan de kleine kant. Gelukkig niet allemaal; deze tassenmaker heeft het wel gesnapt.
  8. Wearable planter. Want een sieraad met een echt plantje erin, dat lijkt me wel wat. Deze zijn het mooist.
  9. Gin gifts. Voor mezelf natuurlijk.
  10. Yoga sweatshirt. Of alle andere sweatshirts. Of t-shirts. Als er maar woorden op staan. Kan ik uren naar kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.